Hypotheekadviseur Terneuzen I Hypotheekadvies bij jou thuis
NVHP lid logo

Beter advies door allerhoogste deskundigheid:

Niki de Wolff heeft de beschermde titel Erkend Hypothecair Planner. Dit is het hoogste deskundigheidsdiploma op het vakgebied hypotheken. 


Je vindt Niki de Wolff dan ook terug in het register van de NVHP (Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners). Slechts 1.158 personen (er zijn in Nederland circa 25.000 hypotheekadviseurs) mogen op dit moment de beschermde titel Erkend Hypothecair Planner voeren. De personen die bevoegd zijn tot het voeren van deze titel zijn in een register opgenomen.Reviews over hypotheekkantoor Niki de Wolff BV

514 + Reviews op Trustoo

Meer dan 514 + klanten gingen je voor. Je vindt deze reviews details oa op de site van Trustoo.nl met een ongekende tevredenheidsscore van gemiddeld 5 sterren. Dit is de hoogst mogelijke gemiddelde score uit meer dan 514+ reviews!


Tevens is Niki de Wolff ook  een van de Award winners van 2022 en 2023 bij Trustoo.nl als Top Pro dienstverlener in de hypotheekbranche.

Top Pro award winner

Top Pro's zijn de beste bedrijven die voor een bepaalde dienst te vinden zijn. Ze leveren constant kwaliteit en gaan tot het uiterste voor de tevredenheid van hun klanten.
erkend financieel adviseur logo

Erkend Financieel adviseur

Niki de Wolff is Erkend Financieel adviseur en is geregistreerd bij de SEH.


Bij een Erkend Financieel Adviseur bent u verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van een Erkend Financieel adviseur is altijd up-to-date


Alle Erkend adviseurs zijn ervaren, hebben geldige wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Niki de Wolff neemt deel aan het initiatief Leven & Wonen.

erkend hypotheek adviseur

Erkend Hypotheek Adviseur

Niki de Wolff is tevens Erkend Hypotheek adviseur bij de SEH.


Dit is een voorganger van het lidmaatschap Erkend Financieel Adviseur.


Oudere leden van de SEH kunnen eerdere (oudere) titel onder de naam Erkend Hypotheek adviseur aanhouden en mogen dit nog steeds voeren onder de SEH.

Beste dienstverlener badge Trustoo 2024

gecertificeerd aankoopbegeleider

Gecertificeerd aankoopbegeleider

Niki de Wolff is Gecertificeerd aankoopbegeleider.


In Nederland mag iedereen zich makelaar noemen, dus ook een ‘aankoopmakelaar’. Hoe gek het ook klinkt. Er is dus geen opleiding nodig om jezelf makelaar te mogen noemen. Maar de titel Gecertificeerd aankoopbegeleider® is beschermd en mag uitsluitend gevoerd worden door de adviseurs, die hiervoor speciaal zijn opgeleid.

Niki de Wolff heeft 25+ jaar ervaring als hypotheekspecialist en heeft o.a. eerder eerder gewerkt bij de volgende bedrijven:


  • De Hypotheekshop
  • Huis & Hypotheek
  • Rabobank
  • ING Bank
  • ABNAMRO Bank


Duo Koop Specialist

Duo Koop specialisatie

Niki de Wolff is meer dan bekend met de mogelijkheden en voorwaarden van DUOKOOP.


Via DUOKOOP is het mogelijk om een net iets duurdere woning te financieren met hetzelfde inkomen. DUOKOOP gaat verder dan de maximale hypotheek die je van een bank of geldverstrekker kan krijgen.

kifid logo

KIFID

Niki de Wolff is geregistreerd bij het KIFID.  

Niki de Wolff volgt het bindend advies van de KIFID.


Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, is het deskundige en toegankelijke financiële klachteninstituut. Kifid helpt problemen op te lossen tussen consumenten en hun bank, verzekeraar, tussenpersoon of andere financiële dienstverlener.  Kijk hier voor de actuele reglementen en statuten van het KIFID.